Грозна подигравка с Ани Салич навръх 8-ми март

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Грозна подигравка с Ани Салич навръх 8-ми март

Подиграха се с Ани Салич навръх 8-ми март

Навръх международния дена на жената – 8-ми март грозен виц за Ани Салич буквално взриви интернет пространството. Напускането на бТВ от новинарката бе една от най-дискутираните теми напоследък. Тя се премести в Нова тв. Ани Салич успя да измести екранната партньорка на Ники Дойнов – Даниела Тренчева.

Салич и Дойнов водят централната информационна емисия. Още с идването си в Нова новинарката на бТВ поиска и чисто ново студио, в което тя и Ники да водят новините. Шефовете й веднага изпълниха желанието й, сменяйки изцяло интериора на студиото за централната емисия новини.

Определено Ани Салич се превърна в една от най-коментираните тв водещи. Трансферът й към Нова тв бе посрещнат с различни реакции от страна потребителите на нета. Някои от тях да на мнение, че Ани Салич е напуснала дългогодишните си работодатели в преследване на материалния интерес.

Грозен виц за Ани Салич взриви интернет

Други я подкрепят напълно, а трети измислиха начин да осмеят тв водещата. На връх 8-ми март в нета се появи виц, посветен на напускането на Ани Салич от бТВ.

Във вица журналист задава въпрос към радио „Ереван“ защо Салич е напуснала бТВ. Отговорът, който следва е, че Нова тв не е High Definition и по този начин няма да си личат бръчките на тв водещата, пише „ПИК“.

Грозна подигравка с Ани Салич навръх 8-ми март 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Правда.бг препоръчва и: