Син букет за 8-ми март

14
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

 

Енергията ми беше напълно изстискана последните няколко седмици. Нямах време за писане и снимки, за съжаление. Но поне най-накрая успях да видя някои от любимите ми приятелски муцунки и осъзнах какъв прекрасен лек е това за почти всеки проблем! Искрени усмивки, които те пращат в най-уютното местенце с горяща камина и курабийки на масата. Знаете за коя топлина говоря! Колко често казвате на приятелите си, че ги обичате?

За мен 8-ми март не е особено специален празник поради ред причини, но винаги се радвам да виждам усмихнати жени, а в този ден са повече. Това, което пожелавам на всяка жена днес, е нещо, което бих пожелала и във всеки друг ден от годината. Бъдете добри и обичани! Надявам се денят ви да е много много хубав!

Аз отново съм в синьо, искам да си го заплюя този цвят и да си е лично мой!!! 😀

За палтото съм писала вече тук, така че няма да се повтарям. Само ще кажа, че съм много доволна колко добре ме пази от студеното и мрачно време! Да – мрачно!

Тази ризка поръчах от www.sheinside.com още януари месец заедно с шареното сако от предишен пост тук. Харесва ми колко красива шарка има и тя, преливаща. Ако искам да е по-семпла, мога да я нося загащена в пола или панталон и да не се вижда толкова голяма част от искрящите сини цветя по нея. Преди синьото да прелее в бяло, се появява този тюркоазен цвят, който придава някаква нежност в гънките на материята. Кройката на ризата е напълно класическа, а като цяло изработката не ми харесва. Има криви шефове на 2-3 места и стърчащи конци. Няма да казвам, че не бих поръчала повече от сайта, защото се появяват много симпатични неща, но не са първо качество дрехи.

Знам, че гледам злобно и изкуствено на тази снимка 😀 Исках да се види тънката синя линийка на долния клепач в тон с целия аутфит, но не намерих по-подходяща снимка…Цялата работа с позирането все още ми е много трудна. Тъничкото герданче на врата ми е DIY отново, направих го съвсем наскоро и почти не го свалям, както е с повечето герданчета, които си направя.

Обожавам тези пръстенчета! Продават се в комплект от 6 и всеки от тях е сууупер сладък. Три от тях са много мънички – за горните кокалчета на пръстите. Линк по-долу.

Беше изключително интересно за мен да се разходя в един от софийските молове в деня преди 8-ми март, защото имах възможността да наблюдавам много мъже, които се лутат из женските щандове с дрехи, бельо, козметика и бижута. Най-сладко впечатление ми направи едно момче, което напълни една огромна торба в Oysho с най-различни красотички – много кукленски пижамки, чорапки, гащички, пантофки, нощнички и какво ли още, което не съм успяла да съзра.

Надявам се статията да е била полезна или вдъхновяваща за вас! Целувки от мен – Empurple 😉

Палто – Andrews ladies тук Чанта – Blue Byblos Риза – Sheinside тук Пола – Tom TailorПръстени – Stradivarius тукЛак за нокти – Seventeen Supreme – цветът е номер 46