Рачков се обясни в любов на Мария

1
Добави коментар
br1
br1

Димитър Рачков се обясни в любов на любимата си Мария и така опроверга слуховете, че отношенията между тях са охладнели.

„Честит 8-ми март, мило! Винаги ще те обичам!“, написа той на стената си във Фейсбук и веднага привлече вниманието на десетки фенки, които започнаха да се превъзнасят каква прекрасна двойка са двамата.

Доскоро навсякъде се разпространяваше слухът, че Мария е зарязала актьора заради 60-годишен милионер.

Някои дори твърдяха, че Рачков напуска „Господари на ефира“, за да не работи вече с Мария, но накрая всичко беше официално отречено от пресаташето на шоуто.

В края на миналото лятото пък плъзна клюката, че Игнатова е уволнена от всички продукции на „Глобъл вижън“, отново заради разлъка с любимия й. Повод за този нов сценарий стана краткото й отсъствие от ефира след спирането на „Пълна лудница“. Тогава Димитър Рачков се върна като водещ на „Господарите“, но негов партньор не беше блондинката, а Васил Василев – Зуека.

Това веднага даде повод за нови фантастични сюжети за раздялата на звездната двойка. След старта на предаването „Ол инклузив“ обаче, в който Мария също участва, клюките отново се оказаха плод на нечие развинтено въображение, пише „Блиц“.