Захари Бахаров си навлече гнева на феновете

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Захари Бахаров си навлече гнева на феновете

Захари Бахаров участва в грозна сцена

Звездата от „Под прикритие“ Захари Бахаров си навлече гнева на феновете с грозната сцена, в която участва. Случайни минувачи в столичния квартал „Младост“ станаха неволни свидетели на сцената. Захари Бахаров прояви типичния за героя му Иво Андонов груб характер.

Причината за грозната сцена стана запушване на автомобила на звездата от „Под прикритие“. Колата му била запушена от късоглед шофьор. Разяреният Захари Бахаров изсипва куп нецензурирани думи по адрес на прегрешилия водач. Това, което направи най-лошо впечатление случайните минувачи, станали свидетели на екшъна е, че актьорът не само обидил шофьорът, който носел очила, но и без капчица свян се подиграл на недъга му.

Звездата от „Под прикритие“ Захари Бахаров си навлече гнева на феновете

Захари Бахаров се надвесил над „виновника“, сипейки хули и обиди срещу него. Единственото, което успял да направи човечецът, е да се извини на актьора, но дори и това не го успокоило. Оттегляйки се от „жертвата“ си Захари Бахаров продължил да сипе ругатни и заплахи.

Свидетел на шофьорската драма коментира пред „Всеки ден“, че на Захари Бахаров може би му е криво, че в „Под прикритие“ фучи с мощни возила, а в ежедневието си трябва да се примири със счупената си Тойота.

Възрастна жена, продаваща цветя на метри от мястото на инцидента, зае страната на актьора. Според нея сцените и репликите в „Под прикритие“ са промили мозъка на Захари Бахаров и те са причината за грубото му отношение.

Захари Бахаров си навлече гнева на феновете 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Правда.бг препоръчва и: