Гавра със Стефания Колева в “Като две капки вода”

4
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Стефания Колева се превъплъти в Шакира

Стефания Колева се оказа най-прецаканата в “Като две капки вода” с превъплъщението си в Шакира. Чаровната актриса, която познаваме от “Той и тя”, трябваше и да пее, и да мята луди кючеци, което се оказа непосилно за

Стефания Колева като Шакира

нея. На моменти актрисата спираше да танцува, за да не се задъхва, докато пее. Освен това не се справи и особено с танците, а изпълнението й бе повече от фалшиво. Така се стигна до ниските оценки, които получи от журито на шоуто и на няколко пъти сериозно се изчерви и притесни от коментарите за представянето си.

За разлика от нея, Нети и Деян Донков се оказаха любимци на журито и получиха високи оценки. Къци също получи признание за доброто си изпълнение. Мая Бежанска като че ли не бе достатъчно оценена, въпреки перфектната имитация на Тони Димитрова. Причината за скромните й оценки бе факта, че на моменти повече имитирала Лили Иванова, отколкото изпълнителката на “Ах морето”. 

Въпреки голямото си старание, водещият Павел Владимиров не получи високи оценки за превъплъщението си в Дичо. Дори перфектното сценично поведение не му помогна да впечатли журито. 

Според форумци пък журито сякаш се е наговорило да лансира Нети и Деян Донков. Изпълнението на актьора не бе кой знае колко вълнуващо и вдъхновяващо, въпреки че нацелува дамите от публиката. 

Гавра със Стефания Колева в “Като две капки вода” 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари