Почивка в Троянския балкан! Нощувка + закуска + обяд + вечеря на ТОП цена в Хотел Бакхус,с.Шипково!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Хотел Бакхус е носител на сребърна награда – Сребърна Роза на автентична България – по програма и оценка на USA – правителството – USAID.Хотел Бакхус – Шипково се намира само на 12 км отТроян.Хотел Бакхус е невероятно стилен семеен хотел, намиращ се в началото на село Шипково. Хотел Бакхус разполага с 3 стаи и 3 апартамена, всяка стая притежава собствен санитарен възел, ТВ с цифрова телевизия, хладилник и сешоар. За гостите си хотел Бакхус предлага басейн с минерална вода и шезлонги, инфрачервена сауна и детски кът. Хотел Бакхус разполага с 3 двойни стаи и 3 апартамента. Всички стаи са комфортна стая шипково, Троян, хотел Бакхусобзаведени, като всяка от тях разполага със собствен санитарен възел, сателитна телевизия, хладилник, сешоар.Само на 3 км от хотел Бакхус има минерални бани, които предлагат отлични възможности за релаксация и балнеолечение. Хотел Бакхус Шипково разполага с открит басейн с топла минерална вода. 

Гостите могат да релаксират в инфрачервената сауна или в непосредствена близост до хотела да разгледат ателието за керамика, както и да закупят ръчно изработени уникати и градинска керамика. Гостите могат да се възползват от сауна и масаж.

Конен Спорт (с предварителна заявка), Ски Писта, балнеолечение и минерални бани на 3км от хотела. Детски кът за най – малките посетители.Хотел Бакхус Шипково приема гости с домашни любимци срещу допълнително заплащане.

Условия
Офертата е валидна при закупуване на 2 нощувки.-Нощувка-Закуска- Обяд- Вечеря- Безплатен интернет- ПаркингЦена на човек за два дни 54лв. Цена на ваучера 5.40 лв. Доплащане на място в хотела при пристигане 48.60 лв. Обща цена на офертата 54.00 лв.Необходима е да проверите за свободни дати и напавите своята резервация и запазване на стаи на телефон: 0887 22 91 82 ; 06966 2385. След закупуване на ваучера е необходимо да се издиктува номера му на посочените телефони ДЕЦА ДО 4 ГОДИНИ ПОЛЗВАТ БЕЗПЛАТНО БЕЗ ВКЛЮЧЕНА ХРАНА-ОТ 4 ДО 12 ГОДИНИ ЗАПЛАЩАТ 20 ЛВ НА ДЕНА С ВКЛЮЧЕНА ХРАНА Офертата не важи за официалните празници. Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на хотела непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВиж условия за ползване на www.Kolektivni.bgСлед завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.