Грандоманските строежи в Скопие са направени от стиропор!(видео)

1
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Нелепа катастрофа на кола в ограда на новия театър в центъра на Скопие разкри страшната тайна на грандоманския проект Скопие 2014.

В столицата на Македония бяха издигнати огромен паметник на Александър Македонски, копия на парижката Триумфална арка и фонтана „Ди Треви“, както и подобни на лондонските двуетажни автобуси.

Оказа се, че барокът в македонската столица е направен от стиропор, съобщава телевизия A1on. Мегаломанският проект струваше на македонските данъкоплатци близо 207 872 400 евро. Скандалът ще става още по-голям поради факта, че първоначално новият театър трябваше да струва 6 милиона евро, но впоследствие цената му нарасна до огромните 40 милиона.

Македонските медии отбелязват, че в театъра има врати, които не водят към никъде или за зазидани от стени, тоалетните не работят, сцената все още не е довършена.

Новият театър бе открит с бляскава церемония и червен килим. На празненството присъства целия дъравен елит, включително премиерът Никола Груевскии и редица министри. Университетският преподавател Георги Константиновски вече прогнозира, че „барокът“ в сърцето на Скопие ще се разпадне за около 10 години и македонската столица ще изглежда ужасно.