Стилни, модерни и впечатляващи дамски шапки

1
Добави коментар
womensbg
womensbg

Уникални дамски шапки на адрес: www.shapki-kapriz.com
Дръзки, елегантни, официални или ежедневни – шапките са сред най-любимите ни аксесоари и това не случайно е така. Практични, интересни и запомнящи се, шапките имат невероятната способност да прикрият несполучлива прическа, да подчертаят красивата форма на лицето и да допълнят привлекателното излъчване на всяка дама. Шапката е основен аксесоар, който има модни и практични функции. Моделите и дизайните на шапки са безброй. Най-новите тенденции в света на модата наблягат на пастелните цветове за сезона есен-зима. Материите, от които са изработени най-атрактивните аксесоари са кожа и естествени материи. Плетените шапки също са сред най-актуалните модели за по-хладните месеци. Препоръчваме ви елегантните барети, както и артистичните висящи шапки. Тенденциите в модата за есен-зима включват и заемки от ретро визията на шапките през 20-те и 30-те години. Всяка шапка притежава своя индивидуалност и придава различен характер и акцент във визията ви.

Шапките са аксесоар, който подчертава вашата привлекателност.

За да постигнете най-перфектната визия при съчетанието на шапките с останалата част от тоалета, следвайте съветите на специалистите. Винаги се съобразявайте с формата на главата, прическата, поводите, за които се приготвяте, както и цветовото съчетание на аксесоарите. Дамите с по-обемни прически не бива да избират големи шапки. Дискретните барети и шапки тип „калпак” са много подходящи за създаване на акцент без да привличате излишно вниманието към главата и прическата. Дамите с къси прически и по-малки лица могат да заложат на по-обемни шапки, например пухкави модели и кожени шапки. Цветовото съчетаните на аксесоарите също е много важно, за да постигнете елегантна визия без да прекалявате с натрупване на един цвят. Експертите съветват – изберете шапка в цвета на аксесоарите. Например, ако носите синьо палто с черни боти, изберете черна шапка. Материите и дизайнът на дрехите също е важен. Ако носите дрехи с богата украса или създадени от пухкави материи, изберете шапка от моделите ни стилни и изчистени барети, които ще подчертаят ефекта на дрехата, без да разсейват погледа и без да създават впечатление за претрупаност. В гардероба на една дама винаги има място за още една шапка, а всеки модел, може да се носи в различни комбинации. Забавлявайте се в избора на шапки и открийте коя комбинация от аксесоари изразява вашия уникален стил и същност по най-добрия начин.

Стилни, модерни и впечатляващи дамски шапки 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари

Стилни, модерни и впечатляващи дамски шапки

Уникални дамски шапки на адрес: www.shapki-kapriz.com Дръзки, елегантни, официални или ежедневни – шапките са сред най-любимите ни аксесоари и това не случайно е така. Практични, интересни и запомнящи се, шапките имат невероятната способност да прикрият несполучлива прическа, да подчертаят красивата форма на лицето и да допълнят привлекателното излъчване на всяка дама. Шапката е основен аксесоар, …

Like this:

Like Зареждане…

Стил

Елегантност

100

Summary : Дръзки и елегантни!

User Rating: 2.4 ( 2 votes) 100