Трикове за коса, които ще ви подмладят

3
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Триковете за коса, които ще спрат времето

Не можем да спрем времето, но можем да накараме другите да забравят на колко сме години с подходящата прическа, грим и дрехи. Ето кои трикове ви препоръчваме, ако искате да се подмладите с някои и друга година.

Бретон

Ако никога не сте имали бретон, ще останете изненадани колко добре ви стои. Бретонът скрива бръчките по-добре и от ботокса. Не се притеснявайте, че младежкият бретон ще ви стои нелепо. Ако ви звучи прекалено, опитайте по-дълъг и раздвижен вариант. 

Пластове

Благодарение на пластовете косата изглежда жива. Без значение каква е дължината, деликатните пластове рамкират нежно лицето, като придават здрав вид на косата. Те също така омекотяват изражението и скриват бръчките. Подстригвайте редовно косата си за здрав вид.

Къса коса

Късата прическа наистина подмладява, ако е съобразена с чертите на лицето. Тя обаче изисква повече грижи и поддръжка, но пък ефектът си заслужава.

Младежка опашка

Небрежната прическа подмладява, а меките вълни смекчават чертите на лицето. Вместо да се зализвате, използвайте пръстите си и оформете опашка или кок. 

Лъскава коса

Лъскавата коса е символ на младостта и красотата, затова си осигурете повече блясък. Използвайте повече маски и балсами за възстановяване на косата и върнете добрия й вид. 

Още подмладяващи прически ТУК!

Трикове за коса, които ще ви подмладят 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари