ЖИВЕЙ СЪЗНАТЕЛНО: Защо толкова се нуждаем от одобрение?

15
Добави коментар

Използваме одобрението за най-различни цели. Най-общо казано, се използва за да се програмира подсъзнанието, за да окуражи вярата на някой в себе си или в света и мястото ни в него. Помага ни също да създадем реалността, която искаме, често по отношение на вземането (или привличането) богатство, любов, красота и щастие.

Подсъзнанието играе основна роля в актуализацията на живота и влияе на желанията ни. Това, което ние вярваме за себе си на подсъзнателно ниво , може да окаже значително влияние върху изхода на събитията.

Най-просто казано , когато се чувстваме добре и харесваме себе си, имаме положително отношение към живота и той е склонен да тече гладко. Привържениците на „Закона за привличането” , се позовават на това, че като повишаваме нашата вибрация и тя е положителна, положителните неща, като например любов, здраве, добри финанси, магнитно се насочват към нас.

От друга страна, когато се чувстваме зле, не се харесваме и имаме негативно отношение. Склонни сме да се ангажираме с поведение, което е в разрез с нас и може да доведе до негативни резултати, като финансова злополука, между личностни драми или остри хронични заболявания.

Самочувствието ни
Не сме доволни. Как можем да променим нещата?
Самокритиката – колко полезна е тя за нас?

Свържете се с мен за вашата първа безплатна консултация.
Skype:evidelova
Телефон: 0879 855 786
[email protected]