Сватбените обувки на 2014 година » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Встъпвайки в новия ви живот като омъжена жена, трябва всеки детайл да е съвършен, а един от най-важните елементи за сватбената визия са обувките. Днес ще ви представим модерните тенденции, от които булките на 2014-та година могат да почерпят вдъхновение.

Селекцията от страхотни модели е направена от известния блог за обувки shoerazzi.com. Дизайнерските творения са на: Miu Miu, Jimmy Choo, Alexander Wang, Manolo Blahnik, Valentino, Sophia Webster, Sergio Rossi, Gianvito Rossi, Casadei, Charlotte Olympia, Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin, Saint Laurent, Alexander McQueen, Gucci, Bionda Castana.

Виждаме както традиционни варианти на белите обувки и сандали, така и творения в телесно, сребристо, златно и дори червено за по-смелите булки. Актуални за сезона са прозрачните елементи, каишките, мрежестият или дантелен ефект, змийската текстура, металните акценти и кристалите.

Не забравяйте, когато избирате мечтания чифт за своята сватба, че освен съществено допълнение към прелестната рокля и другите аксесоари, обувките трябва да ви бъдат удобни!!! Разбира се, има дами, които в името да перфектната визия, пренебрегват това правило, но ние ви съветваме да помислите добре, преди неудобните обувки или сандали да ви създадат редица неудобства в този така важен ден.

Ако сте свикнали да ходите на токчета, ще се справите геройски, но ако не е така, а искате да бъдете с високи обувки, тренирайте преди сватбата! Може да заложите на обувки на платформа, която създава илюзия са по-голяма извивка.

Селектирахме и няколко шикозни модела от онлайн магазините: newlook.com и 3suisses.bg.

Редактор: Делица Цонева