Мерил Стрийп: Аз съм злодеят в семейството

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

В интервю пред френско издание „Madame Figaro“ Мерил Стрийп разкри, че шефът вкъщи определено е съпругът й Дон Гъмър, въпреки че преди да напусне дома им, синът им е бил единственият, успял да овладее сестрите си. „Но като цяло, вкъщи нещата винаги са били много балансирани“, добавя с усмивка звездата.

„Аз и съпругът ми се опитваме да споделяме всичко и да бъдем на едно мнение, но май винаги аз играя злодея в семейството, който наказва добрите деца, а баща им обира позитивите“, разказа Мерил за списанието.

Вижте снимки на Мерил >>

Актрисата е благодарна, че актьорската кариера и е позволила да прекарва повече време със семейството си, допълват от БГНЕС.

„Да бъдеш актриса наистина не е никакъв проблем, това е работа, която ти позволява да бъдеш по-близо до семейството си. Ако бях адвокат или журналист щях да бъда много по-малко време на разположение. Повечето мои приятели имат време за любимите си хора само веднъж през зимата и два пъти през лятото“, сподели Стрийп.

„Много често ми се случва да работя плътно по четири месеца, а след това да си почивам пет. Моите деца никога не са знаели кога точно аз ще бъда до тях, но действително аз винаги съм била. Бях непредвидима майка, което означаваше, че те винаги трябва да бъдат в бойна готовност. Единственият проблем е славата, нещо което успява да те дестабилизира“, категорична е актрисата.