Модни находки на седмицата: пролетни сака » eMODNO да имам

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Пролетта ни очаква с цял куп страхотни тенденции – нежни бонбонени цветове, разкошни флорални принтове, изискана монохромна стилистика, женствени пеплуми. Днес ще обединим тези съставки и ще забъркаме един актуален микс от модни находки.

Решихме да се спрем върху един необходим, практичен, елегантен и много любим наш елемент от гардероба – дамското сако. Отдавна то е влязло в употреба на дамите, не само като неделима част от бизнес костюма. Модните икони и диктаторките на уличния стил обожават визиите с ефектни блейзери, комбинирайки ги по-интересен начин.

През по-топлото време е много подходящо да ползвате сакото като връхна дреха за различни поводи – на работа, на разходка в ежедневието, на среща или дори на парти. Актуалните за сезона модели са изключително разнообразни като кройка: дълги – прави или с чувствен пеплум, класически, много скъсени, обемни или вталени. Колоритът варира от пастелни до ярки цветове или графични нюанси.

В нашата селекция сме включили предимно сака без ревер за по-спортно излъчване. Продуктите са от колекциите на онлайн магазините 3suisses.bg и boohoo.com. Избрахме разнообразни модели, затова сме сигурни сме, че ще откриете по нещо за себе си…