eMODNO резюме » eMODNO мнение

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модното ни резюме през тази седмица включва както кокетни ежедневни визии, така и няколко красиви аутфита, подходящи за червения килим. Споделете ни коя звезда според вас, се е справила най-добре със стайлинга си и заслужава титлата модна икона?

Семпъл и небрежен шик демонстрира Хелена Кристенсен за модна фото изложба. Тя е избрала плетен топ в изумрудено, черен панталон, малък клъч и зелени сандали. Чаровната Джесика Алба е истинска царица на спортно-елегатната визия! Бял топ, дънки-слим, сако с принт на Anthropologie и уникални сини обувки Casadei, са й достатъчни, за да грабне вниманието.

Изключително изчистена, но много женствена е визията на секси миньончето Ева Лонгория. Изисканата си сива рокля на Philosophy di Natalie Ratabesi, тя е съчетала с бели обувки и малка черна чанта.

Еми Розъм прилича на пролетна фея с приказна флорална рокля на Carolina Herrera за специално гала събитие. Джейми Чънг излъчва класа, както винаги. Тя се е спряла на топ и пола от Zara, които е комбинирала със страхотно яке от BCBG Max Azria. Кристен Бел пленява с романтична рокля на J. Mendel, в бонбонено розово, за премиерата на филма Veronica Mars.