Емилия показа харема на Коко Динев (СНИМКИ)

0
Добави коментар

Фолк певицата Емилия се отдаде на спомени и показа фотос от далечната 2002 година. Снимката  би трябвало да акцентира върху промяната на певицата през годините. Онова обаче, което прави най-силно впечатление е, че на едно място са събрани три от жените на Коко Динев.

Най-отляво на снимката се подвизава настоящата любима на бизнесмена Емилия, която е гушнала приятелски бившата изгора на Коко Динев Нелина. До нея пък позира единствената законна половинка на милионера Анелия. Компания на „харема” на Коко Динев правят Тони Дачева и гримьорката Джули.

По онова Динев има връзка с Нелина, а Емилия и Анелия дори не подозират, че много скоро и те ще попаднат в капана на бизнесмена. Освен песента „Бял мерцедес”, Нелина посвещава на Коко Динев и две години от живота си. Отношенията им приключват в края на 2002 заради изневяра от страна на бохема. Година по-късно Анелия става първата законна половинка на бизнесмена. Коко Динев се жени за изпълнителката на „Погледни ме в очите”, която го дарява с дъщеря му Ивон.

Няколко години след това на хоризонта се появява и Емилия, която  ражда син на Коко Динев. В продължение на години блондинката води война с бившата на мъжа си. Към настоящия момент двете жени твърдят, че са по-улегнали и всички скандали са останали в миналото им, но приятелки не могат да бъдат.

На снимката: Емилия, Нелина, Анелия, Тони Дачева и гримьорката Джули