Как да съсипете веждите си

1
Добави коментар

Всички знаем колко важна част от лицето са веждите – те са рамката, която огражда погледа. В старанието си да ги направят страхотни, обаче, някои жени се престарават и ефектът е обратен.

Най-често срещаните грешки са следните:

Лошо оформяне: не скубете прекалено тънко веждите си. Това се случва, когато не сте наясно каква форма искате да постигнете.
Лошо оцветяване: когато сте оплескали веждите си с прекалено скубане, най-естествено е да посегнете към молива за вежди, за да оправите положението. Внимавайте обаче – неподходящо избраният цвят може да стои толкова грозно, колкото и оскубаните вежди. Препоръчваме да използвате пудра за вежди вместо молив – тя се нанася много по-лесно от непрофесионалисти.
Изрусяване: това, че сте си изрусили косата, не означава, че трябва да направите същото и с веждите си, за да отговарят на косата! Комбинацията светла коса/тъмни вежди всъщност си е много добра – веждите ви ще внесат контраст.
Татуировка: никога, ама никога не си татуирайте веждите. Никога не можете да бъдете сигурни в добрите резултати от подобна трайна интервенция.