Лечителят Петър Димков предлага уникална рецепта за лечение на рак

4
Добави коментар

Можем да се борим с бича на 21 век – рак с помощта и на народната медицина

Допитваме се до рецептите, които народният лечителя Петър Димков е написал в многото книги, които има на БГ пазар. Откриваме уникална рецепта за лечение на рак, която в същото време е изключително лесна и удобна за приложение.

Този път в борбата с рак ще използваме едно много българско растение, което вирее в почти всяка БГ къща.  Това е индрише.

Лечителят Петър Димков има лесна рецепта за борба с рак

Ароматно и цъфти с красиви бледолилави цветове, индришето се използва при направата на сладка и компоти, защото дава невероятен и неподправен аромат.

Но народният лечител Петър Димков е открил, че освен като красиво и ароматно цвете, индришето е много полезна билка.

За да се лекувате с индрише трябва да направите смес от:

400 гр. мед – може да използвате и манов мед;

20 гр. листа от индрише счукани в хаванче;

20 гр. пресни бадеми – ситно смлени;

Така получената смес се приема на гладно сутрин преди закуска  и преди вечеря.  За един курс на лечение са необходими 3 месеца. Правите 1 месец почивка и след това отново започвате същия 3-месечен период на лечение.

Освен, че унищожава рак, метастази и тумори, тази смес с индрише понижава високото кръвно.

Дори и да нямате подобни здравословни проблеми, можете да приложите 1-месечен курс на лечение през месец октомври или ноември, когато навлизаме в период на зима, както и през март, защото тогава сме подложени на пролетната умора.

Ако нямате индрише у дома и не сте болни от рак, против пролетна умора можете да използвате друго приятно и вкусно средство.

Вземате 1 лимон, който нарязвате на малки парченца. Смесвате го с 1 с.л. смлени орехи и с 1-2 с.л. мед. Получава се една много приятна смес, която се приема  на гладно около 1/2 час преди хранене, но може и повече от 3 пъти дневно.

Когато се разболеете от грип или други простудни заболявания, правите същата смес, която е богата на концентрирано количество витамин С.

Благодарение вещите рецепти на народния лечител Петър Димков, можем да се борим и с най-коварните болести.

сподели бутон