Антон Касабов от „Денсинг старс” се опростачил

18
Добави коментар
ledzep
ledzep

Антон Касабов от „Денсинг старс” се опростачил

Холивудският каскадьор Антон Касабов демонстрира пълна липса на култура

Антон Касабов, който се вихри в „Денсинг старс”, се оказа един от най-елементарните хора, които някога са виждани в българския ефир. Той успявал да опъне нервите на всички свои колеги в шоуто с поведение на каруцар, хванат от село. Не само че се държал надуто, сякаш бил истинска холивудска звезда, ами имал и ужасно грозен навик – да дъвче дъвка, мляскайки шумно по американски модел. И не само това. Той редовно се обръщал към колегите си в шоуто с названия като „а, бе” към мъжете и „ма” към дамите.
Зад кулисите на шоуто за танцуващи звезди още преди официалния старт се говорело, че 39-годишният Антон Касабов се славел с доста груби обноски.

На Антон Касабов му липсвали първите 7 години

Каскадьорът се взимал много на сериозно и смятал, че на него всичко му е простено. Затова смело мляскал, ядял с отворена уста, понякога се и оригвал и това според него било признак, че се държи естествено и освободено, а не че е невъзпитан.
Все по-упорити стават и слуховете за ориентацията на Антон Касабов във фината част. Масово е мнението, че каскадьорът върви и по двата тротоара.
Когато тръгна „Денсинг старс”, се говореше, че каскадьорът бил най-магнетичната за жените фигура в шоуто. Със своята култура обаче Антон Касабов доказа, че е далеч от онова, което наричат „женски блян”.

Правда.бг препоръчва и: