Продуктът „Топ- силует слим“ за отслабване на треньора Иван Абаджиев завладя българския пазар!

1
Добави коментар
skandalno
skandalno

Продуктът „Топ- силует слим“ за отслабване на треньора Иван Абаджиев завладя българския пазар!

мар 21, 2014
ТопПреса
Новини, ТОП
Коментарите са изключени

В битката с излишните килограми сте свикнали да разчитате на две основни оръжия – диетата и спортът. Колко пъти обаче ви се е случвало да правите най- модерната и известна диета за момента, приятелките ви успяват да отслабнат, но при вас резултатът е крайно неубедителен. Или пък – успявате с мъка да отслабнете, но бързо след това отново си връщате свалените килограми. Диетата за вас е мъчение и всеки път се разочаровате от резултата!

Спортът също се оказва голяма условност в борбата с килограмите – трудно откривате стил, който да е подходящ за тялото ви, а ако пък намерите – тренировката не в удобно за вас време. Фитнес залите не ви се струват приятни. А кварталът ви не е подходящ за джогинг. У дома пък тъкмо започнете да правите упражнения, и детето е ревнало и трябва да тичате при него.

Ако сте по- заможни, вероятно сериозно се замисляте за хирургическа интервенция. Но и резултатите от нея не са ви гарантирани за дълъг период от време. Бихте пробвали хапчета за отслабване, но се притеснявате, че са поредните китайски боклуци.

Вече не сте сами в битката си с килограмите и страховете си! За вас беше разсекретен тайният български продукт Топ силует слим, който от десетилетия се използва от редица родни и чуждестранни спортисти. Зад разработката му стои най- великият роден треньор Иван Абаджиев. Продуктът се предлага за първи път на пазара в своя рафиниран граждански вариант „Топ силует слим“. А интереса към него задмина дори най-смелите очаквания на производителите му. Първата партида от продукта свърши буквално за няколко дни и производителите трябваше да реагират бързо, за да изработят нови количества от шишенцата за отслабване. Формулата на „Топ силует slim“ включва изцяло природни съставки и е напълно безвредна за здравето.

„Топ силует slim“ помага за отслабването по три начина – потиска апетита, ускорява метаболизма и топи мазнините. Продуктът е лесен за употреба и удобен за носене в чантата, така че можете да си го носите навсякъде със себе си.

„Топ силует слим“ гарантира отслабване с до 15 кг за един месец. Подробности за продукта можете да научите ТУК!

коментара

иван абаджиев, новини, отслабване, топ силует слим

tweet

ВИДЕО: „Ние вече сме грамотни“ – празник на буквите, проведоха в Трето ОУ гр. Гоце Делчев

Подготвя се пробиването на тунела от Лот 2 АМ „Струма“

Подобни Статии

Банско в центъра на…

мар 01, 2015 Коментарите са изключени

НОВО! TEEN NEWS –…

фев 09, 2015 Коментарите са изключени

Американският…

ное 13, 2014 Коментарите са изключени

Добри новини за…

апр 03, 2014 Коментарите са изключени

Още от тази категория

ВИДЕО: Иновационен…

апр 20, 2015
0

За втора поредна…

апр 20, 2015
0

Магда Занева от село…

апр 20, 2015
0

Анархия в…

апр 20, 2015
0