Betfred връща парите на заложили

31
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

Бетфред, който е сред водещите букмейкъри на Острова, реши да възстанови всички заложени средства на клиенти, които за прогнозирали, че Червените дяволи ще станат шампион в Премиър лийг. Букмейкърът е притежание на известния фен на Манчестър Юнайтед Фред Дон. Той смята, че не е имало никаква логика Юнайтед да станат шампион през този сезон и залозите за това са били направени само от умопомрачени фенове на Юнайтед, които не са имали никакъв шанс да познаят залога, а и самите те не са вярвали в това. И понеже не са имали никакъв шанс, шефовете на Betfred  благородно решиха да им възстановят парите.

200 хиляди паунда е общата сума, която е била заложена за титла на Юнайтед в това буки. От букмейкъра офертират своите клиенти, които са инвестирали парите са на Юнайтед и пазят фиша си, разбира се, да отидат до най- близкия клон на букмейкъра и да възстановят загубата.

Припомняме ви, че Червените дяволи тотално разочароват през този сезон, като в момента се намират на седма позиция и дори нямат почти никакъв шанс да се класират в Топ 4 и по този начин да участват и догодина в Шампионската лига, камо ли да имат шанс за титлата.