Идеи за интериора на баня

1
160
Добави коментар
zapoznaise

PR

7 юли 2020

Идеи за интериора на баня

Идеи за интериора на баня

Едно от най-необходимите помещения в модерния дом, разбира се е банята. В това малко и чисто пространство започва и свършва денят ни. Както във всички останали помещения на жилището, ресторанта или хотела, така и в банята подборът и съчетаването на предметите, участващи в обзавеждането е много важен.

Топ майстор промени досегашната логика и издигна на ново ниво техниките и стиловете за интериорен дизайн. Индивидуалния подход и изпълняването на всеки каприз на клиента, както и вдигането на качеството на пиедестал регламентират един качествено нов подход на работа. След прецизно изпълняване на заявката във всичките й елементи, фирмата начертава нови стандарти за нашата страна, базирани и равностойни на европейските. Още с първия контакт консултантите подкрепят клиента да формулира и изрази концепцията. След това заедно се проектира в 3D формат, като всеки детайл се съобразява с вкуса и предпочитанията на клиента. Екипа придружава клиента в комуникацията му с различните специалисти от отделните етапи като го информира или посредничи. Фирмата предлага плочки за баня, душ кабини, вани и хидромасажни системи, смесители и аксесоари, осветителни тела, мебели за баня – родно производство или внос на водещи европейски брандове на конкурентни цени. Може да заложите на фирмата за обзавеждането на банята в дома или бизнеса.

„Топ майстор “ разполага с цял списък фирми, с които работи и внася аксесоари, материали и мебели по желание на клиента от много европейски държави. Голямото разнообразие може да задоволи и най-изтънчения вкус. За по-претенциозните фирмата предлага колекции за баня в постмодерен, винтидж или барок стил, а за хората с неголяма отпуска и по-ограничени финанси по-семпли идеи за интериор. Тенденцията последните години е да се използват класически цветове, съобразени с жилищата в по-класически стил. Все по-актуални са големите и заоблени мивки. Водопроводните и канализационните връзки е добре да „се облекат“. Ако се налага пералнята да бъде включена в интериора на банята е добре тя също да бъде скрита или подходящо декорирана.