Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Кудзу-мощно средство за борба с алкохолната и никотинова зависимост

12
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

 
Как да преборим махмурлука ?
Как да се справим с алкохолната и никотиновата зависимост?
Как да намалим или да откажем цигарите?
 
►Най-здравословното решение на тези въпроси е :китайската билка кудзу.
В Китай и Япония  това растение  е познато от стотици години заради целебните свойства на Кудзу корен
 
За какво се използва кудзу?
Прием на кудзу

Редовният прием на кудзу корен таблетки според експерти понижава драстично  желанието за консумация на алкохол. На веществото пуерарин ,което спада към изофлавоните се дължи лечебното  действие  на кудзу корен ,за който са проведени редица експерименти ,че  помага при алкохолизъм, махмурлук и абстиненция.
Прием на Kudzu Root капсули значително намалява  потребността  на човек да пие, както и неприятните ефекти от алкохола.
⇒Съвет:Приемайте кудзу корен преди ,по време и след празници,за да предпазите черния си дроб и да не страдате от досадния махмурлук!
Днес в почти цял свят това азиатско растение Kudzu  се налага и  превъзхожда дори синтетичните продукти в тази област ,като мощно средство за борба с алкохолната зависимост и махмурлука и техните пагубни последици за човешкия организъм,заради уникалната активна съставка ,която съдържа-Puerarin.
 

Споделени кудзу мнения също са ,че  намалява и необходимостта от никотин, което го прави силен помощник в борбата с тютюнопушенето. 

Основно твърдение в кудзу форум ,е че Екстрактът от Kudzu Root  помага за детоксикация на черния дроб,тоест го пречиства .

Прием на кудзу таблетки  особено вечер води  до  приятни и хубави сънища.защото стимулира производството на повече ендорфини в мозъка.Това също засилва имунитета и  понижава високото кръвно налягане, действа подмладяващо и антистресово средство.

Прием на  кудзу капки също е протектор на  сърдечно-съдовата система.

Кудзу корен  притежава  изофлавони,които притежават  силно антимикробно и противовъзпалително, както и антираково действие 

При различни видове главоболия и мигрена помага прием на кудзу концентрат

При алергии и диария използвайте хранителна добавка кудзу

Растението кудзу действа много добре на жени, които имат проблеми ,свързани с менопаузата, като хипертония и втори тип диабет.

При шум в ушите и световъртеж също се използва кудзу таблетки.
 
Хранителни добавки кудзу цена :