Синди Крауфорд- на 50, но по-секси от всякога

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Синди Крауфорд стана рекламно лице на марка за часовници „Оmega“. За новата кампания на марката изкусителният топ модел позира по начин, който може да провокира всяко мъжко въображение. Въпреки, че брюнетката отива към 50-те, тя продължава да изглежда зашеметяващо! Фигура, излъчване, поведение- Синди е по-секси от всякога! Много хора споделят шеговито в мрежата, че идеята на организаторите да облекат Синди в изрязан бански и да я оставят само по часовник всъщност не е добра идея, защото при това тяло, никой няма да обърне внимание на аксесоарите.

Факт е, че визията на Синди е пример, че дори на 48-годишна възраст, въпреки, че е майка на две деца, важно е женското излъчване, важна е да не се губи еротика! Супермоделът изглежда зашеметяващо в няколкото еротичен тоалети, които сменя. Те не са дръзки, изрязани и много секси.

На една от снимките Синди позира без сутиен с отметната глава назад, сякаш е в екстаз. Крайният резултат от снимките е наистина впечатляващ! А Синди е неостаряваща! Поклон!

 

Tagged