Силен дух и уникален талант – вижте историята на Раян Пейдж

1
Добави коментар
Dama.bg
Dama.bg

Едно видео, което накара и екипът на Dama. bg да стане на крака!

 

Раян Пейдж е една от финалистките в американския Х фактор. С нейния талант, неповторима усмивка и златни къдрици, тя спечели сърцата както на журито, така и на публиката. Но освен всичко това, Раян е едно силно и борбено момиче, което смело следва мечтите си. 

 

Когато бъдещата любимка на Америка стъпва на сцената, журито не остава безразлично към неповторимия и чар и позитивното ѝ излъчване. На въпроса на Саймън  „Разкажи ни нещо интересно за теб“, Раян споделя без притеснение за своето рядко заболяване на ставите на ръцете, което не и позволява да ги ползва нормално, защото са в постоянна сгъната позиция и е трябвало още от детството си да се научи просто да прави всичко по различен начин. Освен това тя е и почти сляпа с дясното си око. 

 

В кратката визитка Раян споделя, че още от съвсем малка, постоянно е търсела начин да се добере до микрофон, дори това да означавало да го стисне с коленете си, за да пее. През годините болестта и я е поставяла в много неудобни ситуации, но благодарение на музиката тя успява да изрази чувствата си и да бъде в мир със себе си. 

 

Майката на момичето е неотлъчно до нея и я подкрепя. Тя казва, че за нея е важно детето ѝ да се възползва от всяка предоставена възможност и да полети, а ако не успее, тя винаги ще бъде там, за да я хване. 

 

Раян споделя опасенията си, че журито може да започне да я съжалява или да я възприема като различна и се страхува, че това може да повлияе на оценките им, но какво всъщност се случва – цялата зала включително и съдиите са на крака след нейното изпълнение на песента „Blown Away“ на Кари Ъндърууд.  

 

С  4 „Да“ Раян продължава напред в състезанието, като всеки от съдиите изразява безкрайното си възхищение към нея.

 

Раян Пейдж завършва на пето място в шоуто, оставайки завинаги пример не само за талант и сценично излъчване, но и за силата на едно крехко момиче да следва мечтите си.  

 

Вижте трогателното видео, в което Раян за първи път стъпва на сцената на Х фактор и безспорно я завладява.