Чанти – тенденции пролет/лято 2014 – Edna.bg

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Сега е моментът да носите любимата си чанта, защото шансът да не е актуална клони към нулата. Мини клъч или пазарска торба, ярка или в пастелен тон, кожена или от плат, перфектната чанта е вашата чанта.

Аксесоарът, който влудява жените, през този моден сезон, дава пълна свобода на въображението. Няма догми, няма правила – има готини чанти за всички стилове. Аз още не съм си купила нова пролетно-лятна чанта, което е прецедент. За първи път усещам, че имам всичко, а знаете колко е трудно за Edna жена да постигне подобно усещане. Просто тенденциите позволяват да пренасочим инвестициите си към други любими неща.

Разбира се, ако имате празнини в асортимента от чанти, разполагате с огромен избор за запълването им. Представям ви най-актуалните модели, крайното решение оставям на вас:

• Животински принт и кожа
• Екстравагантен клъч
• Ефектна раница
• Черно-бяла чанта
• Бохемска с дълга дръжка
• Чанта в пастелни цветове
• Шикозна с къси дръжки
• Чанта в ярки цветове

Животински принт и кожа

Леопардовият принт в оригинални цветове нахлува с хищнически стъпки на модния подиум. След като беше досадил тотално на всички, възкръсна като феникс от пепелта. Естествената и изкуствената крокодилска или змийска кожа продължават да тържествуват и през пролет/лято 2014.

Dior, Giorgio Armani, H&M

Екстравагантен клъч

Малка чантичка, която се носи в ръка, но не само това. Актуалните модели клъч са мини произведения на изкуството. С разнообразни декоративни елементи – цветя, блестящи камъчета, пайети, мъниста и какво ли още не, тези чантички предизвикват големи дози усмивки и добро настроение.

Chanel, Graceland от Deichmann, Burberry, Alexander McQueen

Ефектна раница

Раницата вече не е обикновена спортна чанта, а модерен начин да изразиш своята индивидуалност. Идеалното решение за спортните натури, които се стремят да разнообразяват стила си с креативност.

H&M, Alexander McQueen, Moschino

Черно-бяла чанта

Класически цветове, но в екстравагантни комбинации и нетрадиционни модели. На кръгове, в зебра вариант или в друг ефектен микс, черно-белите чанти са абсолютен хит на сезона.

Burberry, H&M, Graceland от Deichmann

Бохемска с дълга дръжка

Кръстосана през рамо, чантата с дълга дръжка е супер удобна и особено подходяща за жените със свободен дух. Мини или макси, зависи колко вещи трябва да съберете, иначе и двата модела са еднакво модерни.

Jimmy Choo, Tommy Hilfiger от Humanic, Moschino

Чанта в пастелни цветове

Романтично модно пътешествие за нежни жени с въображение. Деликатните пастелни тонове излъчват младежка непринуденост и неподправена женственост.

Louis Vuitton, Boss от Humanic, Graceland от Deichmann

Шикозна с къси дръжки

Уникални модели, които се носят в ръка, за да бъдат щедро показвани. Всяка чанта е неповторима и може да бъде включена в тренд само заради актуалните къси дръжки.

Alexander McQueen, Prada, Armani Jeansот Humanic

Чанта в ярки цветове

Нали не очаквахте, че пролет/лято 2014 ще мине без неон и други ярки цветове? Може би някой ден, но близкото бъдеще не предвещава подобно модно развитие. Миксирайте смело различни нюанси!

Jimmy Choo, Burberry, H&M, Graceland от Deichmann