Спенс се подиграва на Криско в „Кисело диско“ (ВИДЕО)

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

За никого не е тайна, че в България има открита рап война. Едни плюят против колегите си открито и директно, други загатват за връжда индиректно, но всички знаем, че има няколко разделени лагера. Последната „хвърлена ръкавица“ е от Спенс, който чрез нов клип злепоставя колегата си Криско. Спенс е от тези хора, които не се интересуват особено от общественото мнение и показват това, което мислят без да ги интересува последствията. Следващото видео е един от примерите за това.

През последните няколко месеца певецът си позволява доста пиперливи реплики по адрес както на хип хоп музиката в България, така и за конкретни негови колеги. Последната провокация от страна на Спенс е от 26 март, когато в официалния му канал в YouTube излезе видеото „Кисело диско“. В него Спенснята открито показва, че Криско хич не му се нрави. Във видеото ще видите меко казано пиперливи думи, обвинения и нападки…
Любопитно е, че идеята за клипа е дело на съгражданин на Криско, което според Спенс е намеса на съдбата. До момента войната е еднопосочна, тъй като атаките идват само от Спенс, който за кратко, както знаем е бил и продуцент на Криско.

Вижте скандалното видео:

Tagged