Предимства на инкасо услугите от Боду СОД

3
Добави коментар
fikoz
fikoz

За сигурен и надежден партньор, на който без притеснение да поверите своето инкасо или обработка на парични средства се обърнете към Боду СОД. Фирмата е сред водещите в своя бранш и е спечелила добрата си репутация благодарение на качествените услуги и коректно отношение към клиента. При извършване на своите дейности Боду СОД разполага с широк диапазон от специалисти. Това е гаранция, че всяка специфична дейност ще се извърши от експерт, а това от своя страна свидетелства за качествено и своевременно извършване на всяка една услуга.

В своето портфолио Боду СОД е включила услугите ескорт и превоз на пари и ценни пратки. Ескортът се извършва на територията на цялата страна от специалисти със специфични познания в областта. Екипът се състои от хора с дългогодишен опит в опазването на реда при възникване на екстремни условия. По време на ескорта дейността се следи непрестанно в реално време от дежурен център и с помощта на радио и GPS.

Услугата превоз на пари и ценни пратки изисква завишени мерки за сигурност. Боду СОД е наясно с това и при осъществяване на тази дейност използва бронирани автомобили, под ръководството на оперативен дежурен център състоящ се от експерти в областта. Към гореизброените мерки за безопасност Боду СОД добавя още една – използване на дублирана изградена мрежа от маршрути съгласувана с Национална полиция.

Боду СОД мисли за комфорта на своите бъдещи и настоящи клиенти и затова предлага услугата обработка на парични средства. Дейностите, които фирмата извършва са в следните направления: внасяне на суми по сметки на възложителя, преброяване на парични средства, изготвяне на дневни и месечни отчети за паричен поток, захранване на обекти на възложителя с монети, обработка и замяна на монети за банкноти и обратно.

На всички свои настоящи клиенти Боду СОД предоставя безплатно ползване на трезори за съхранение на ценности или пари. Трезорите се отличават с високо ниво на сигурност и дискретност.

Освен упоменатите до момента услуги Боду СОД се занимава и с обслужване на ATM устройства. Денонощно наблюдение на състоянието им, отстраняване на повреди и профилактика, зареждане с парични средства, консумативи и ревизии са част от предлаганите услуги. При работата с банкомати фирма Боду СОД  си служи с екип от сертифицирани специалисти, преминали специализирани курсове за обучение. Това гарантира качественото обслужване на ATM устройствата.

За сигурността на Вашите ценности и парични потоци се обърнете към лидерите в бранша Боду СОД.

При изписване на заглавието и етикетите „Предимства на инкасо услугите от Боду СОД боду сод боду сот ескорт охрана пари парични услуги сод „, понякога те могат да бъдат написани като: зиеаспяшуь хь схньяд кявкжсше дш фдак яда фдак яда фдак ядш еяндиш дгиьхь зьис зьис`хс кявкжс яда м,еор;ийлд кд ркудиф ви.вхрйе фй /фов ифо /фов ифо /фов ифй еиуф,й фн,дкд мд,р мд,р’кр ви.вхр ифо m,eor;ijld kd rkudif wi.whrje fj /fow ifo /fow ifo /fow ifj eiuf,j fn,dkd md,r md,r’kr wi.whr ifo predimstwa na inkaso uslugite ot bodu sod bodu sod bodu sot eskort ohrana pari pari`ni uslugi sod