Моделката Катрин Вачева: Тютюнджиева ме нарече „проститутка“, сега й се връща!

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Моделката Бориса Тютюнджиева, която в момента е в „Къртицата”, била на повикване и заработвала по 1500 евро на нощ, гръмнаха таблоидите миналата седмица!

Свидетели от бранша пък разказват как Бориса се сбила с Катрин Вачева в столично заведение заради клиенти! Тютюнджиева нашляпала Катрин, защото последната разнасяла из града, че има венерическа болест. Това не било вярно, но Вачева имала интерес да й подбива клиентелата. След като Бориса разбира, насинила Катрин така, както и пишман футболистът Орлин Орлинов не успя.

Не закъсня реакцията на Вачева. Тя изригна на страницата си във Фейсбук:

„Пак сте в грешка, стига сте ми намесвали името редом до хора със съмнително минало и настояще и още по-неясно бъдеще! Факт е старата ми вражда и непоносимост с въпросната – дори няма да си направя труда да й напиша и името! Коментирала съм го хиляди пъти… До бой между нас все още не се е стигало! Щяхте да го знаете! Но може и да се стигне някога, кой знае! Сега е момента, в който аз мога да й отвърна и да я изложа жестоко, но падам на нейното ниво! Казаните думи по мой адрес преди години, сега като бумеранг удрят нея! Съдбата си знае работата и връща на всеки това, което е заслужил, така че… за въпросната излизат факти, а за мен са само думи!”.

Вачева коментира и ексклузивно за „ШОУ”: „След като Орлин Орлинов ме преби и бях в изключително тежко състояние, Тютюнджиева ме нарече „проститутка” в медиите. Сега й се връща”, заяви ексклузивно пред „ШОУ” скандалната силиконова сексбомба.

Валерия КАЛЧЕВА