Премиера: Hypnotic – Besame Mucho

7
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

За първи път талантливите музикантки от квартет Hypnotic представят студийната си версия на неостаряващата класика ‘Besame Mucho’ на Консуело Веласкес.

Харесай страницата ни във Facebook

Това се случва след като вече няколко години дамите очароват публиката със завладяващото си изпълнение на композицията на живо на най-престижните събития, на които гостуват.

Красавиците поднасят песента като комплимент към своите почитатели броени седмици преди дългоочакваният им албум „Destiny“ да излезе на пазара. Предвижда се изданието да бъде представено с официален концерт-премиера през май, за който все още се уточняват датата и мястото.

Дотогава ценителите на непреходния шик могат да се насладят на “Besame Mucho“ на фона на неподправения ретро чар на четирите дами в непоказвание кадри, събрали ексклузивен репортажен материал и съкровени моменти от фотосесията към албума „Destiny“.

В нея Гери, Мими, Бистра и Марина позират с изисканите тоалети на Quiz, предпочитани от тях заради изчистената елегантна линия на моделите, отлично подчертаваща класическия им стил.

Неотменна част от репертоара на най-големите световни изпълнители като Пласидо Доминго, Хулио Иглесиас, Андреа Бочели и др., Besame Mucho е несъмнено една от най-обичаните и романтични песни на нашето време, която по естествен начин грабва вниманието на нежните грации от Hypnotic.

Изпълнението им не случайно е вдъхновено именно от Бочели – в основата на тяхната версия стои италианският композитор Маурицио Абени, работил по редица музикални проекти със самия Бочели.

Маурицио Абени е аранжирал и останалите композиции от общо 9 в почти завършения албум Destiny на квартет Hypnotic в популярния понастоящем стил cross-over. Между тях са и вече наложилите се хитови пиеси „Libertango“, „Asturias“ и „Fight of Beethoven (Destiny)“.

“С това само леко повдигаме завесата, но какво още сме ви подготвили в дългосвирещия ни диск, ще ви споделим много скоро. Вече нямаме търпение да го направим, което означава, че много малко ни дели от официалното представяне на албума на живо“, сподели развълнувана Гергана Алексиева, цигулка.

Коментари

коментар(а)