Бирена чаша слага край на пристрастеността към смартфоните

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Бирена чаша слага край на пристрастеността към смартфоните

Малко  неща са по-досадни от пристрастеността на приятелите ви към смартфоните си. Докато се опитвате да си вземете бира, те маниакално не спират да проверяват телефоните си, да четат туитовете си и да актуализират статусите си във Facebook.

Разбира се, че можете да ги помолите да оставят телефоните си настрани. И вероятно ще ви послущат. За минута или две преди телефонът отново да си проправи неизбежно път от масата до собствениците им, а очите им да продължават да обхождат екрана на мобилното устройство.

Най-накрая е измислен начин как да принудите приятелите си да оставят телефоните си настрани. Бирена чаша е изработена по начин, който не позволява тя да стои изправена, ако под нея не стои вашият смартфон. Така че, ако приятелят ви посегне към мобилното устройство, чашата му ще падне, изливайки съдържанието си на бара.

Също така чашата има предимството да възпира от нежелано писане на смс-и, докато сте пияни. Не можете да напишете съобщение, за което със сигурност ще съжалявате на сутринта, когато телефонът ви е заклещен под чашата. Изработена от рекламна агенция в Бразилия, засега чашата е налична единствено в бара Salve Jorge в Сао Паоло.