Какво се случва с тялото на Анелия?!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

всякакви диети. Винаги,когато са я питали от какво се лишава ,за да изглежда перфектно, певицата отговаря „от вкусна храна”,което навежда на мисълта ,че яде само безвкусни и здравословни храни.

В интерес на истината ,обаче, противно на всички очаквания ,че феновете ще я оплюят ,че е надебеляла, голяма част от привържениците на кръшните ритми споделиха мнението си,че Анелия изглежда много по-добре така. На чалга аудиторията им било омръзнало вече от кльощави певици, които изглеждали плашещо слаби на сцената. Разбира

се,намериха се и такива ,които да критикуват. Интересното в случая беше,че  плюха Анелия ,че е наляла в областта на раменете и ръцете.

Междувременно певицата даде гласност и на историята , която взриви преди седмици всички медии. Става дума именно за мълвата ,че певицата е катастрофирала със скъпарският си джип. В последствие Ани коментира темата, като разкри,че това е една голяяяяма измислица, защото именно по това време ( 8-ми Март) изобщо не е била на територията на България, а в Лондон и реално няма как да бъде и на двете места едновременно.