Димитър Лазаров – между музиката и танца

1
Добави коментар
Elenoiz
Elenoiz

Прям, откровен, сърдечен и усмихнат – такъв е Димитър Лазаров. Енергия и вдъхновение черпи от своята работа, обединила двете му страсти – музика и танц. Той е китарист и певец, като в същото време има танцова школа

Дебютният му албум е със заглавие „Само ти”. „Повечето композиции са в стил поп, има и джаз, фънк и балада. В две от тях участват всички музиканти от „De Fuego Orchestra”. Те ми помогнаха за аранжиментите, затова „Сън” (в стил салса) и „Обичам те” (бачата) са общи парчета.” На състава предстои концерт на 3 април в столично заведение.

Изключително позитивен, Димитър Лазаров с любов и ентусиазъм работи в своята салса школа. Наред с новите стъпки и фигури, той споделя, че основната му задача е да създаде на учениците си добро настроение.  Заедно ходят на различни партита, срещат се с хора от другите школи и се наслаждават на танца.

Пулс и ритъм извират от всяка частица на съществото – така се чувствам докато танцувам. Това е огънят на Живота, който гори всеки миг – казва Димитър Лазаров. Той признава, че не може да определи кое обича повече – музиката или танца. Мечтае поравно да има ангажименти, защото за него и двете са свързани със силни емоции.