Цветно-пролетни слушалки от магазина на Mtel

1
Добави коментар
zdrvvvkov
zdrvvvkov

Цветно-пролетни слушалки от магазина на Mtel

Публикувано от DimanaK на 03.21.2014 в категория Весело

Дългата и тежка зима мина, а сега преминаваме през приятно-емоционалния женски месец март – с много, много усмивки и настроение покрай настъпващата пролет и хубавото време И как при това положение човек да не си позволи да се поглези с нещо в този весел тон?

Преди дни докато разглеждах онлайн магазина на Mtel едни слушалки много ми грабнаха окото – Canyon Graffiti , и то дотолкова, че не се сдържах да си ги купя. Пъстри, свежи и цветни, сториха ми се и много удобни, а цената не беше нищо особено – само 25лв, и то с безплатна доставка и наложен платеж.  В електронния магазин ги предлагат в три основни цвята – лилав, жълт и оранжев, като аз си избрах лилаво-зелените.

Вчера слушалките пристигнаха и още не мога да им се нарадвам, качеството на звука се оказа по-добро, отколкото предполагах за тази цена, освен това са и удобни за носене на главата. Честно казано щях да си ги купя дори и да не ги ползвам – харесва ми цветовата им гама и допълват папагалско-цветния интериор вкъщи :))

Обичам да си доставям настроение с подобни дребни, но пък готини неща. Една приятелка наскоро ме пита как съм се справяла с пролетната умора и депресия – и си й казах честно, че при мен такива явления няма – може би благодарение точно на това, че си доставям усмивки с този род малки-големи радости в живота