Разговор по женски с певицата Веси Попова

0
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Веси Попова все по-категорично доказва на българската аудитория, че е много повече от красивата дама, която играеше секретарката Деси в „Столичани в повече“. 

Чаровницата притежава уникален глас и амбицията ѝ е преди всичко да продължи да се занимава с музика. През 2012 тя прекрати участието си в популярния сериал, тъй като беше бременна. Синът ѝ Никола вече е на годинка и половина, а покрай грижите за него, красивата мама успя да реализира две песни и клиповете към тях.

Тази седмица Веси представя новото си парче, озаглавено „Shake“. Както подсказва заглавието, то е заредено с разтърсващо енергично звучене. Същото може да се каже и за атмосферата във видеоклипа, който предстои да се завърти по музикалните телевизии у нас.

Ние ви предлагаме да изгледате горещото видео още днес. В него певицата показва различни визии, с които не сме я виждали никога досега. Показва и обичайния си сексапил. Освен самия клип, можете да разгледате и снимки от мейкинга в нашата галерия.

Всичко това ни вдъхнови да се срещнем с Веси и да си поговорим с нея по женски, за да ни разкрие тайните на своята красота.

 

Преди да те попитаме как поддържаш тази прекрасна визия, ще ни кажеш ли нещо повече за красавеца, който ти партнира в клипа на „Shake“?  Красавецът се казва Мартин Мартинов – „Мистър България 2009“. Един от най-красивите български мъже според мен. От няколко години живее в Ню Йорк и се възползвах от краткото му прибиране в страната, за да го включа във видеото. От много време имах такава идея – той е и много добър приятел на мен и мъжа ми. Пък и мъжът ми вече е участвал в мой видеоклип. Няма да е интересно, ако винаги си партнирам с него.

Какви са следващите ти музикални проекти? Веднага след реализирането на „Shake” започнах още три проекта. Два от тях са предназначени за хаус сцената, а третия засега ще запазя в тайна – различен е от всичко, което съм правила досега и искам да изненадам публиката. 

Надявам се това далеч да не е всичко. Плановете ми за тази година са големи, ще се постарая да ги реализирам изцяло.

Освен от гласа ти, публиката остава очарована и от външния ти вид. Само скъпа козматика ли използваш, или прибягваш и до „бабини“ рецепти за красота? Използвам както качествена козметика, така и съвсем обикновени трикове, рецепти със съставки от природата. Те никак не са за подценяване.

Ще ни споделиш ли няколко такива рецепти? Веднъж седмично си правя маска на косата с различни масла – зехтин, бадемово, всичко, за което се сетя и което имам. Добавям жълтък, кисело мляко и малко алкохол. Има различни конфигурации на тази рецепта и всички действат добре. Държа маската 2-3 часа, покрита с найлонова шапчица. Ефектът се усеща веднага след измиването. Понякога слагам и по няколко капки етерично масло от лавандула, за да ухае косата ми приятно. Харесвам лавандулата – действа ми успокояващо.

И от маските за лице имам любими: мед, или мед и лимон, много освежаващо действа и маска от настъргана краставица. Рецептата с кисело мляко пък върши чудесна работа през лятото, ако прекалиш със слънцето.

Можеш ли да дадеш на читателките ни идея за лесна, бърза и същевременно ефектна прическа? Аз лично понякога сплитам косата си небрежно на една страна. Харесва ми – лесно, бързо и сладко. Като цяло много обичам плитки и опашки. Рядко съм с пусната коса, защото Никола обича да си играе с нея, а след неговата фризура често има възли, които е невъзможно да бъдат разплетени.

Фотограф: Начо Каменов

Кокът с гъба също ми е любим. Изглежда стилно и семпло. (Как се прави кок с чорапи, вместо със специална дунапренена подложка, вече сме ви показали – бел.ред.)

Каква е според теб цялостната визия, с която всяка жена може да изглежда стилна и красива? Малка черна рокля, висок ток, косата е вдигната в небрежен кок… И може би перли. Класиката си е класика!

Синът ти е едва на годинка и половина, а ти от месеци изглеждаш в перфектна форма. Как успяваш да съчетаеш грижите за фигурата с целодневните грижи за детето? Фигурата се възстановява с упоритост, постоянство в правилното хранене и тренировките. Детето не е оправдание да не тренираш, тъй като човек може да прави ефективни упражнения и вкъщи. Аз тренирам у дома всеки ден. Предимно велоергометър или други кардио упражнения, съчетани с клекове, коремни преси и упражнения с гирички.

Понякога синът ми се включва в тренировката на мама – клековете с допълнителна тежест са по-ефективни! Измислили сме упражнения, които са полезни за мен и забавни за него.

Що се отнася до храненето, не пазя строга диета, но гледам да се храня здравословно и в разумни количества. Понякога си позволявам и нещо вредно – от шоколад, например, не мога да се лиша. Просто си го позволявам по-рядко.

Можеш ли да ни предложиш вкусни рецепти, които не се отразяват зле на фигурата? Най-подходящият десерт, за който се сещам, е крем карамел с диетичен подсладител. Правя и торта с кисело мляко, бисквити и желирани плодове по рецепта на баба ми. Само че вместо захар и обикновени бисквити, аз слагам подсладител и пълнозърнести бисквити.

Доматената супа на мама също ми е любима, заедно с крем супата от броколи, сметана и синьо сирене – перфектно леко хапване за вечеря. От мама съм научила и рецептата за една много вкусна млечна супа с грис от твърда пшеница и бяло сирене. Тя е любима и на мен, и на Нико.

Ако този разговор ви е бил интересен и искате да продължаваме да ви срещаме с красивите и талантливи дами в България, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!