Calvin Klein Eternity Summer 2014 лятна колекция парфюми от CK

1
Добави коментар
ypenchev1
ypenchev1

Последното ухание на Calvin Klein’s от ароматната селекция Eternity Summer за 2014 година черпи вдъхновението си от спокойствието на морския бряг и от безоблачността, която придава очарование на лятото. Лимитираната колекция остава вярна на сезонните издания и ентусиастите несъмнено ще си припомнят миналогодишните версии на Eternity Summer 2013 и Eternity Summer 2012.

Calvin Klein Eternity Summer 2014 for her е летен флорално-зелен аромат, който подчертава спокойствието на един ден, прекаран на морския бряг, където вълните нежно галят пясъка, а водата се разплисква леко по брега. Във връхните нотки на уханието витаят акордите на мандарина и зелени листа от бамбук. Круша и диня създават плодовите искри на слънчево-флоралния букет. Сърцевината ухае на божур, водна линия, гардения и нероли. Композицията е завършена от акордите на нежен мускус и бели дървета, които създават естествена нежност.

Calvin Klein Eternity Summer 2014 for him е свеж фужерен и летен аромат, който пресъздава спокойствието на един ден, прекаран на морския бряг. Ароматът очарова с уханието на хвойна, със свежестта на крушата, със стимулиращата енергия на босилека и сочната диня. Пикантният мирис на кардамон, лавандула и мащерка, който се разнася от сърцевината, носи мъжественост и свежест. Амбрата и сандаловото дърво подготвят за лъчистата и топла среща с лятото.
Флаконът на Eternity Summer, в по-високата си част и гърлото, сякаш е създаден от морето, с извивки, от матирано стъкло, които следват кристалната завършеност на флакона. Цветовете са нежни и пастелнорозови за дамския аромат и морскозелени за мъжкото ухание, и те отразяват свежите моменти на лятото.