Михаела Филева за красотата, модата и диетите

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Михаела Филева е само на 22, а вече е сред най-успешните звезди на родната музикална сцена. Вижте какво ни сподели талантливата певица за отношението й към красотата, модата и спорта.

Михаела Филева е родена във Велико Търново. Участвала е в предавания като „Хит минус едно“ и „X Factor” (откъдето именно стартира кариерата й на певица). Днес тя има зад гърба си няколко хита, титлата за БГ музикален дебют и за най-слушана песен („Опасно близки“) за 2013-та, наградата „Жена на годината“, участва в танцовия формат „Dancing stars” и е лице на новия аромат на B.U. – Candy Love.

Ето какво ни сподели Михаела Филева: 

Какво е за теб красотата?
Михаела Филева: Онова нещо, което те кара да затаиш дъх, да спреш за секунда и просто да се наслаждаваш на това, което виждаш.

Следиш ли модните тенденции и има ли марки или дизайнери, на които симпатизираш?
Михаела Филева: Следя модните тенденции, но не им робувам сляпо. Никога не купувам дреха, само заради марката. Важно за мен е моделът да ми хареса и да ми стои добре.

Какъв е стилът ти на обличане?
Михаела Филева: Обличам се удобно и цветно.

Обичаш ли да пазаруваш? Колко е рекордният ти престой в търговски център?
Михаела Филева: Не обичам дългия престой по магазините. Така и не разбрах как успяват хората да се разтоварват емоционално чрез пазаруване. Често купувам дрехи, които просто минавайки, харесвам на витрината.

Коя е твоята шопинг слабост?
Михаела Филева: Шапки и обеци.

Според теб коя дреха подчертава най-ярко сексапила на една жена?
Михаела Филева: Зависи от случая и от жената. Класика в това отношение е роклята, разбира се. Но ако една жена е поддържана, във форма и с широка усмивка може да изглежда изключително добре, облечена във всичко.

Висок ток, платформа или ниски обувки?
Михаела Филева: Категорично ниски обувки. Аз съм достатъчно висока и много рядко си причинявам неудобството от високите токове.

Малки или големи чанти?
Михаела Филева: Категорично – голяма чанта. Много по-практични са, когато човек има дълъг ден, в нея може да набута всичко необходимо 🙂

Имаш ли любими разкрасителни процедури? Ако да – кои?
Михаела Филева: Обожавам масажи – много ми вдигат тонуса, съответно и настроението, което ми позволява да ги сложа в графата разкрасителни процедури.

Колко често ходиш на фризьор?
Михаела Филева: Доста често. Професията ми е такава, че няколко пъти на седмица ми се налага да съм с подредена коса и прическа.

Би ли променила драстично прическата си?
Михаела Филева: Не съм експериментатор в това отношение. Никога не съм боядисвала косата си, варирала съм само с дължината й, и то не драстично. Най-голямата промяна, която съм правила в прическата си е да имам бретон, което не е кой знае какво геройство.

Ходиш ли на маникюр?
Михаела Филева: Понякога, когато искам да се поглезя. Иначе правя маникюра си сама.

Каква козметика използваш?
Михаела Филева: Целия арсенал от декоративна козметика, а от бялата – почистващ тоник и хидратиращ крем.

Кой е твоят аромат? Какъв парфюм използваш в момента?
Михаела Филева: B.U. Candy Love

Суетна ли си? По колко време на ден прекарваш пред огледалото?
Михаела Филева: Суетна съм, когато трябва да изляза пред публика. Важно е за мен да изглеждам добре, но не стоя с часове пред огледалото. В ежедневието ми прекарвам 10-15мин. 

Какво е мнението ти за пластичната хирургия и би ли се възползвала от нейните услуги?
Михаела Филева: Не съм се възползвала и за сега не смятам, че имам нужда, но не съм против. Стига разбира се, хората да не забравят, че това е начин да промениш нещо в себе си, да имаш повече самочувствие, а не да се превърнеш в пластмасова кукла.

Твоят „красив“ съвет към нашите читателки?
Михаела Филева: Спете поне по 8 часа на ден и не забравяйте усмивката си.

Спазваш ли някакъв режим на хранене?
Михаела Филева: Старая се да се храня здравословно и балансирано. Когато човек има забързан начин на живот, това не е особено лесно, но гледам да не ям прекалено късно или прекалено вредна храна.

За или против диетите?
Михаела Филева: Против диетите, за – хранителните режими. Има голяма разлика между двете неща. Гладуването не е начин да се чувстваш добре и не е здравословно. 

Кое е твоето кулинарно изкушение?
Михаела Филева: Като всяка уважаваща себе си жена, моето огромно изкушение е шоколадът.

Практикуваш ли някакви спортове?
Михаела Филева: Занимавам се с танци, това е нещото, с което натоварвам огромна част от мускулните групи и в тялото ми и е адски интересно и забавно.

Вярваш ли, че красотата ще спаси света?
Михаела Филева: Вярвам, че стремежът към красивото ще запази човешкото в света.

02.04.2014/ Интервю на Христина Спасова