Мис Джуки и Мис Силикон направиха най-голямата грешка в живота си! Показаха се БЕЗ ГРИМ!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Мис Джуки и Мис Силикон направо същисаха Мартин Карбовки!

Габриела Радославова ,по известна като Мис Джуки и Джулиана Гани, по известна като Мис Силикон, направо „хвърлиха в тъча“ водещият Мартин Карбовски. Тя бяха негови гостенки ,като целта на гостуването им беше да покажат на цяла България ,че не са типичните празноглави,силиконови кукли, ами момичета с потенциал за развитие.

За да докаже способностите си Джулиана изсвири произведението на Бетовен –„ Елиза” на пиано, като с това искаше да

Advertisement:

Advertisement:

демонстрира музикалните си умения. Все пак е завършила музикално училище в Пазарджик. Габи ,пък, от своя страна сподели ,че иска да стане известна журналиста от ранга на Венета Райкова и демонстрира уменията си на водещ и журналист пред Карбовски,който направо не можеше да повярва какво му се случва.

И двете силиконови кукли,обаче, са категорични, че най-добре им с отдава да правят шоу и да си барат силиконките по дискотеките. Освен с историите които разказаха, Габриела и Джулиана скандализираха и с

визия. По молба на Карбовски двете кокони се появиха без тонове макиажи в студиото и по телевизията. Разбира се , те не бяха съвсем без грим, но определено не бяха и с маските,които си рисуват,когато излизат по клубовете.

Водещият Мартин Карбовски ,обаче, прецени явно,че те са по-красиви без грим и нямат чак такава голяма нужда от него,и дори им направи комплимент. Ние не сме точно на същото мнение. Убедете се сами на какво приличат двете подръжнички на Николета Лозанова без макиаж по себе си! Ужасът  е пълен!