Дървесен хороскоп разкрива тайните на човешката природа

4
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Нашите редовни читатели знаят, че всеки етнос има своите традиции, начини за гадаене на бъдещето и хороскоп

След като получихме мъдрост от древните египтяни, от ацтеките, от китайците, сега ще се допитаме до знанията на древните келти.

Келтите живеели по днешните земи на Франция, Белгия, Германия, Великобритания, в Централна Европа. Стигали чак до териториите на Мала Азия.

Хороскоп на келтите

През 3 век пр. Христа група келти се заселили в района на днешен Казанлък. Там в долината на розите построили своята столица Тиле, на чието място се намира днешното село Тулово.

Хороскоп на келтите част 1

Келтите имали свои жреци, наречени друиди. За келтите можете да научите още любопитни факти от Уикипедия ТУК.

Дървесният хороскоп на келтите, който намерихме в rozali.com разкрива тайните на човешката природа според келтската мъдрост.

Келтите разделили хората на групи със сходни характеристики и ги нарекли на името на различните дървета.

Хороскоп на келтите част 2

Вие трябва да откриете според вашата дата на раждане към групата на кой дървесен вид принадлежите и след като прочетете написаните описания, сами ще се убедите колко верни неща пише.

Хороскоп на келтите част 3

Целта на цялото древно познание било под формата на хороскоп или на друга наука като хиромантия, френология, астрология, е да ни помогне да осъзнаем смисъла на нашия живот и съществуване, за да можем по-целенасочено да използваме нашите силни страни и да не пилеем своето ценно време в безсмислени начинания.

Хороскоп на келтите част 4

Хороскоп на келтите част 5

Хороскоп на келтите част 6

Хороскоп на келтите част 7

 

сподели бутон