Диета с хляб за 5 дни – сваляте 6 килограма

4
Добави коментар

Диета с хляб само за 5 дни и сваляте 6 килограма

В миналото българите са употребявали много хляб в своето меню. Хляб са месили един път в седмицата, а тестото втасвало в нощвите (специален голям  съд във формата на корито).

После изпичали хляба в пещта и така цяла седмица са имали от своя насъщен. При положение, че в миналото не е имало найлонови торби, в които да съхраняват хляба и той да бъде мек, а са го завивали в големи кърпи, най-често са изтъкани от лен, коноп или памук, представете си към края на седмицата какъв хляб са имали на своята трапеза.

Диета с хляб – едно истинско предизвикателство

Въпреки това, старите българи са били здрави и са живеели дълго. Онези, които са боледували, са загивали на принципа на естествения подбор.

Изхождайки от старите български традиции, сега ще ви дадем меню за една диета с хляб, която се прави 5 дена. След тези 5 дни трябва да свалите 6 кг.

Чудната диета с хляб не е трудна и не изтощава тялото, понеже се приема едно прилично количество храна. Отличните резултати се получават от начина, по който видът храна е разпределен през деня.

По време на предложената диета с хляб можете да ядете какъвто хляб вие искате или обичате, без значение дали ще бъде бял, типов, ръжен, пълнозърнест или франзела.

Поне половин (1/2) час преди хранене и половин час след ядене не трябва да приемате друга храна, но течности може.

През целия ден пиете колкото искате минерална вода, чай, фреш, кафе. Кафето може да бъде овкусено с мляко, но не повече от 300 милитра мляко дневно.

Ако сте гладни в часовете между отделните основни яденета, можете да се нахраните със зелена  салата, салата от краставици и домати, зелева салата.

Диета с хляб – сваляте 6 килограма

По време на диетата не използвате сол и захар. Захар си набавяте чрез плодовете, а сол – в краен случай и тя да бъде от вида Хималайска.

Салатата можете да овкусите с дресинг от горчица или с кисело мляко.

Предложени са по няколко варианта за хранене. Който най-много ви допада, него трябва да използвате, но не смесвайте продуктите от единия вариант в другия, предупреждават от сайта  beu.bg.

Запретнете ръкави и свалете 6 килограма с новата уникална диета с хляб!

 

 

сподели бутон