10-те най-развратни държави

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

10. Мексико

Мексиканците почват да правят секс рано. Когато става въпрос за секс, в Мексико винаги има начин. Проституцията по принцип е незаконна в Мексико, но е позволена в избрани градове, като Тихуана, където секс труженичките могат да задоволят нуждите Ви.

9. Швейцария

Макар страната да е политически неутрална, швейцарците определено имат позиция относно секса. Тя е „Дай ми още“. Освен редовните швейцарски подвизи в спалнята, проституцията е законна в тази страна.

8. Испания

Традиционната сексуално заредена култура е минала през модерна актуализация. Напоследък се говори, че испанските мъже често ползват Виагра, за да задоволяват своите дами по-дълго – дори и ако те са напълно способни и без помощта на хапчето.

7. Малайзия

Тази страна наистина изглежда консервативна. Дори имаше спор дали да се въведе изучаването на сексуалното здраве в гимназиите. Но въпреки това, малайзийците правят много секс и му се наслаждават.

6. Италия

За много италианци сексът е от особено значение. Проучване установи, че дори 60 годишните в тази страна водят редовен полов живот.

5. Полша

Макар да е с консервативна култура, Полша има утвърдена репутация на развратна държава. Страната има ежегоден еротичен фестивал, където се показват най-новите секс играчки. Секс скандалите не са чужди на поляците.

4. Китай

Само през последните осем години, 5000 секс магазина са отворени само в Пекин. 70% от световните секс играчки са произведени в Китай.

3. Русия

Доказателство за тяхната разкрепостеност са препълнените нощни клубове в Москва където забивките за една вечер се случват постоянно. Не забравяйте и палавите рускини, които идват на Българското Черноморие.

2. Бразилия

Нищо чудно, че сексът е толкова важен в Бразилия – там е измислена прашката. Горещите плажове и полуголите жени по време на ежегодния карнавал в Рио карат всички задръжки да изчезнат.

1. Гърция

Съседите отново утвърждават качествата на балканците. Тази страна има древни традиции в секса – това са хората, които ни доведоха педерастия и лесбийска любов. С умерения си средиземноморски климат, плажове и хиляди острови, Гърция е най-развратната страна в света.

източник: askmen.com