Премиера: Oliver Heldens – Gecko

23
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Oliver Heldens е само на 17 години, когато един от най-големите лейбъли в денс музиката Spinning Records се свързва с него и подписва договор.

Харесай страницата ни във Facebook

Заради огромния потенциал, който чуват в парчетата му, Oliver става техен ексклузивен артист.

Най-добрите мелодии момчето съчинява, докато се прибира от училище с колелото или когато му е скучно по време на часовете.

След като подписва договора с лейбъла Oliver се развива доста бързо и месеци по-късно, след като навършва 18, той издава първия си сингъл “Stinger“ през Spinning.

Оттогава славата на младия артист се разпростира скорострелно. След няколко успешни колаборации, ремикси и оригинали Oliver несъмнено е развил звука, който го отличава. 

2013-та е годината, в която Oliver издава най-големия си хит досега, “Gecko“, който пуска в Musical Freedom на Tiesto. Той достига второ място в Main Top 100 на Beatport и първо в класацията за дийп хаус.

Oliver така развива звука си, че той може да се счита за мост между хората, слушащи денс музика в големи зали и тези в ъндърграунд обществата. Хибрид между техно и дийп хаус, който веднага разбираш, че е на Oliver Heldens.

Този успех му дава възможността да ремиксира един от големите хитове на 2013-та: “Animals“ на Martin Garrix.

Свеж вариант на този световно известен феномен, като сам по себе си прави своя успех в клубовете. NERVO, Knife Party, Zedd, Porter Robinson, R3hab и Pete Tong са имената, които дават подкрепата си като харесват парчето.

След толкова много вълнение, което вече се създаде около Oliver Heldens, може да се каже, че 2014-та предстои да е голяма година за младия артист.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)