Pulse Fitness – как се прави фитнес в България

15
Добави коментар
pgeorgen
pgeorgen

Повечето фитнес зали имат много накъде да се усъвършенстват, за да станат приятно място за тренировка, където се ходи с желание. Смея да твърдя, че много хора не искат да се потят в залата, защото там е претъпкано, чака се за уреди, прекалено горещо или прекалено студено е, задушно е, и така нататък. Така че, скъпи собственици на фитнес салони, моля ви, старайте се повече, когато създавате клубовете си! Залагайте на пространство, не пестете от уреди (добре е от всеки да има поне по 2 екземпляра, за да не се чака), дайте добро качество на клиентите си и те ще ви се отплащат като са лоялни към точно вашия фитнес клуб!

Един фитнес център за пример, който макар да е далече от дома и работата ми посещавам редовно, е Pulse Fitness – на бул. България и Околовръстното, като от няколко месеца отвори и нова зала на пл. Народно събрание.  Той е своеобразен спортен център, включващ силова, кардио, спининг и СПА зони, скуош корт, бокс зала, масажно студио и други.  За разлика от повечето фитнес клубове, той не се намира в потискащо мазе. Там не само е много просторно, но и много светло. Уредите са в изобилие, така че дори в най-натоварените часове да не се налага да чакаш, освен това и не са нагъчкани един до друг. Освен всичко това, температурата вътре е постоянна и винаги е проветрено, така че да не усещаш „аромата“ на всички работещи по тялото си в момента.

Грешите ако си мислите, че цената на месечната карта в този клуб е непосилно висока – напротив, напълно нормална е за столицата. Просто собствениците на фитнеса – Паскал Дойчев и Андон Атанасов, са работили с размах и са се постарали да елиминират всички досадни малки и големи проблеми, които съпътстват тренировките ни в повечето зали.

Ето така се прави фитнес – и така се създават стотици, ако не и хиляди доволни и лоялни клиенти!

Google+ Comments