Видео премиера: Играта – Аре земи (18+)

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Играта, който наскоро се оказа издирван от Интерпол, пусна първото си генгста рап парче от години насам. ‘Аре земи’ е вдъхновено именно от събитията.

Харесай страницата ни във Facebook

Авторът на най-големите летни хитове през последните години като “Айде на морето“, “Цяло лято“ и “4D“, достигнали общо над 10 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне, в новия трак прави рязък завой към корените си с тежък бийт и още по-тежки рими.

“Парчето дойде от цялата история с Интерпол, но това, което понякога хората забравят за мен е, че съм роден и продължавам да живея в един от най-престъпните райони на София – откакто се помня на ъгъла до нас има дилъри и проститутки“, коментира различния саунд на парчето Играта и добавя, “Аз съм човек от квартала – пея забавни неща, точно за да избягам от всичко това“.

Напълно в стилистиката е и клипът на носителя на награда от на 359 Hip Hop Awards за режисьор на годината Bashmoshion, който е заснет изцяло в Overdrive – най-луксозния тунинг център в България.

Освен със смазваща визия, видеото на “Аре земи“ впечатлява и с колекцията от коли на екрана – с Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Silver Shadow, тунинговано AMG и две поршета 997 GT3 RS2 това без съмнение е най-скъпият автопарк в клип досега.

Парчето е продуцирано от младия бийт-мейкър Денислав Принов – Southy, който вече е нашумял извън граница със серия инструментали за водещи италиански лейбъли, а това е първото парче, което продуцира за български артист като личен жест към Играта.

В клипа зад грамофоните се изявява честият му парти колаборатор DJ George, а по аранжимента е работил Бате Пешо. В текста на парчето пък Играта прави трибют към немския рапър Bushido, който е известен с хитовете си на авто-тематика.

Песента не се препоръчва за лица под 18 години. Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)