Слънчев лъч у дома » eMODNO у дома

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

През пролетно-летния сезон ни се иска да усещаме топлите лъчи постоянно, защото те ни носят много позитивно настроение. По тази причина днес решихме да ви дадем идеи, как домът ви винаги да бъде огрян от слънчева енергия! Жълтият цвят в интериора внася невероятна светлина и освежава дори най-скучното обзавеждане. Освен това тази палитра е подходяща за всяка една стая от жилището ви.

Мебелите в този цвят са добро решение за по-екстравагантните натури, но ако ви се струва прекалено да сложите жълт диван в центъра на хола си, ви съветваме да изберете възглавници или просто жълто одеало за акцент, които ще освежат дамаската, ако тя е в натурална или графична тоналност.

Много модерен и интересен вариант е само един стол да бъде боядисан в ярко жълто, а останалите да бъдат в по-приглушена гама. Може да поставите жълта лампа, ваза с цветя или друг предмет, които да кореспондират със слънчевата тоналност на стола.

Цветът ще ви носи много слънчеви емоции в спалнята и особено в детската стая. Интересно решение е да изберете завивки с жълти акценти, като може да се спрете на различни нюанси – от лимонено до горчица, която придава още по-елегантно звучене в комбинация с класическите цветове: бяло, черно и сиво.

В кухнята чрез подходящ подбор на керамични съдове в жълта гама, покривка, пердета или мебели също ще създадете нотка слънчево настроение на помещението.

Тази палитра може да освежи чудесно дори антрето ви, ако боядисате различни детайли от пространството като: закачалките, дървена врата или пейка, рамката на огледало или картина, тапицирате в жълт десен табуретка, която да разположите там.

Възможностите за промяна на интериора, а с него и на енергията у дома, са много. За някои промени в жилището ви е необходима само една единствена кофа с жълта боя, затова просто бъдете смели, експериментирайте и реализирайте креативните си идеи!

Автор: Делица Цонева