Туристическа агенция Ариана Травел – Екскурзии и почивки с лицензиран туроператор и турагент

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Туристическа агенция Ариана Травел – Лицензиран туроператор и турагент

Туристическа агенция Ариана Травел работи успешно на българския пазар от 1994 година като лицензиран туроператор и турагент. Туристическата фирма обединява екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на туризма.

Специфична особеност в туристическата дейност на Ариана Травел е стремежът към максимално съобразяване с желанията на Клиента – независимо дали става дума за групово или индивидуално пътуване при екскурзии у нас или в чужбина. Предварително изготвената програма не се натрапва и винаги може да се допълни и преработи. Осигуряването на екскурзовод и транспорт на място е възможно не само за екскурзиите в чужбина, но и при бизнес пътуванията. Тур. агенция Ариана Травел предлага екскурзоводско обслужване на български език за следните държави: Франция, Англия, Германия, Япония, Малта, Италия, Австрия, Турция, Гърция, Кипър, Малта.

Предпочитани в работата на туроператор Ариана Травел са самолетните екскурзии. Хотелите, с които агенцията работи, също трябва да осигуряват достатъчен комфорт – не по-малко от три звезди. Характерно е съчетанието между екскурзия и почивка с продължителност около десет дни в страни от Далечния Изток: Тайланд, Шри Ланка, Сингапур, Япония, Дубай, Камбоджа, Виетнам.

Туристическа компания Ариана Травел ООД предлага пълна гама туристически услуги, включително автобусни екскурзии и трансфери, самолетни билети, хотелско настаняване, организиране на почивки на море и планина, културен и познавателен туризъм, бизнес туризъм, винени турове и т.н. Предлага атрактивни пакетни оферти за празници като Коледа, Нова година, 8 декември – студентски празник, Великден и други, като настаняването може да бъде в нискотарифни и луксозни хотели, къщи за гости, вили и вилни селища.

Агенцията е официален представител на английска школа за езиково обучение, която има филиали и във Флорида – САЩ и Малта. Курсовете са с продължителност от 1 до 11 седмици. Качествен учебен процес на атрактивни цени в Лондон и на Английската Ривиера. Сертификат след завършването на курса.

 

Пътувайте с Ариана Травел –

на ИЗГОДНИ ЦЕНИ