Къде изчезна Виктор Калев?

4
Добави коментар
ledzep
ledzep

Къде изчезна Виктор Калев?

Комикът Виктор Калев пак изчезна от „Шоуто на Слави”

Малко след като се завърна на екран след двумесечна почивка, актьорът Виктор Калев изненадващо пак се изпари от „Шоуто на Слави”. За да спре интригите около липсата на комика, лично Слави Трифонов побърза да уведоми зрителите, че най-смешният актьор в предаването се подвизава в чужбина – пише „Уикенд”. Преди няколко дни комикът стегнал куфара си и заедно с бургаската певица Тони Димитрова отлетели на турне за българските емигранти в Канада. Двамата щели да останат там до Великден

Виктор Калев и Тони Димитрова са дългогодишни приятели

Тъй като отсъствието на значимия Виктор Калев от шоуто било твърде осезаемо, Слави включил в скечовете като негов заместник актьора Тодор Башиянов. Той обаче не се справя много успешно и зрителите са категорични, че никой не може да замести талантливия Калев. Преди няколко дни пловдивчанинът беше включен пробно в актьорската вечер, но не успя да впечатли нито Слави, нито зрителите на вечерното шоу. В момента Дългия бил с вързани ръце и отново повикал Башиянов в предаването си.
Самият комик изрично помолил Дългия тази година да е на по-облекчен режим, защото бил „прегрял” и имал нужда от творчески почивки. Железният Слави се съобразил с желанието му, защото не искал да го губи от екипа си.

Правда.бг препоръчва и: