Георгиев – ГК – Дограма Ямбол, дограма Сливен, дограма Тополовград, дограма Елхово, щори Ямбол, щори Сливен, външни щори,…

1
Добави коментар

Фирма “ГЕОРГИЕВ-ГК” ЕООД, гр. Ямбол проектира, произвежда, доставя и монтира PVC и алуминиева дограма, врати, шори и парапети с всички допълнителни аксесоари и екстри по желание на клиента. Разполагаме с производствена база и офис в град Ямбол.

Работим със следните профили:

PVC ДОГРАМА:

 VIVA PLAST – 3,4и 5 камерни системи, произведени от високо – качествени материали в България, гр. Шумен.

  TROCAL – 5 и 6 камерни системи, произведени единствено в Германия

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА:

Altest и Lorenzo Line – студен профил, термомост и окачени фасади.

Алуминиевите и пвц прозорци предлагани от нас се отличава с много високо качество.Това се дължи на профилите, които сме избрали при производството на дограма.Те са на утвърдени марки, които се характеризират с иновации и качество в сферата на производство на прозорци и врати.

PVC и алуминиевата дограма се съчетава с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества- топлоизолация, слънцезащита, шумоизолация, бронировка.Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата.

Прозорците и вратите произведени от фирма “ГЕОРГИЕВ-ГК” ЕООД, гр. Ямбол са с регулируем обков на утвърдени фирми и гарантират надеждна експлоатация в продължение на години без специална поддръжка.PVC дограмата Trocal може да бъде оборудвана със секюрити обков.

С всеки двуосов механизъм Вие получавате  безплатно  микровентилация!