Ангел представи нова песен с участието на Алисия

21
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Ангел представи новия си проект ‘Плачи сега’. В него той е подпомогнат от своята колежка Алисия, която освен че пее, се изявява и като сценарист и стилист на видеото.

Харесай страницата ни във Facebook

По този повод тя сподели: “Искам да подчертая, че моята цел не беше да променям Ангел драстично, а да извлека от него артистизъм и емоции, които досега не са познати на публиката. Приех неговия проект като мой и затова изисквах максималното от него.“

Музиката на парчето е на Revolt Klan, а текстът на Анастасия Мавродиева. Клипът е дело на режисьора Йордан Петков.

Идеята за общия проект се родила колкото спонтанно, толкова и логично. При прослушване на предоставени демо песни в офиса на “Ара мюзик“, Алисия харесала една от тях, но по-късно се уточнило, че и Ангел се бил спрял на нея. Той дори се пошегувал, че тази песен е точно “стил Алисия“. Затова я поканил да вземе участие в нея.

Първоначалната идея била топ изпълнителката да се включи само с импровизации и вокали, но с напредване на творческия процес се стигнало до решенето, че ще е още по-интересно, ако тя изпее самостоятелно и цял куплет.

Относно новия си проект Ангел сподели, че за него е голямо признание, че Алисия се съгласила да участва. “Като една от най-хитовите и популярни певици в момента, за мен е чест, че тя взема дейно участие в “Плачи сега“ и като сценарист, и като featuring партньор, и като стилист. По време на целия снимачен процес тя беше неотлъчно до мен и ми казваше как трябва да изиграя ролята си.“

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)