EXTRA FLOORS -Интериорни и блиндирани врати

2
Добави коментар
penkov
penkov

Copyright © 2014 by „extrafloors.eu“   •   All Rights reserved   •   E-Mail:[email protected]

За заявки и поръчки: [email protected] GSM:0895790441, 0898562100, 0897585529

EXTRA FLOORS -Интериорни и блиндирани врати

Начало
Ламиниран паркет
Трислоен паркет
Корков паркет
Декинг
Врати
Сайдинг
Контакти

Блиндирани врати-Цени от 429лв и изработка по поръчка от 650лв

Двустранно покритие: 18мм. Ламинирана плоскостШирочина каса: по индивидуален размерДебелина крило: 75мм.Заключване: MAUER-елитРазмери с касата: индивидуален размерОтваряне: навътре (in) / навън (out)- Скрита втора ключалка тип Резе- 2.00мм метал на крилото – 75мм дебелина на крилото – 18мм L ПДЧ- Цял метален лист в крилото 2мм.- 4 бр.профила за уребряване в крилото- Шумо и топло изолация- Бронировка на патрона с , против разпробиване- Външна топка или дръжка- Шпионка- Гумени уплътнения на крилото и на касата- 2 пасивни шипа(при врати който се отварят навън) -6 основни цвята и избор от над 100 с доплащане след от 60лв.Срок за доставка 10 работни дни.

Ние предлагаме професионални консултации при избора на блиндирани входни врати. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете готов модел или предложение за изработка на врата по проект. Направата на проекта за изработка на врата е безплатен. Ние произвеждаме метални входни врати единствено по ваши размери и изисквания. Индивидуалността на Вашата поръчка не означава увеличаване на неговата стойност. Разнообразие от покрития , цветове и заключващи устройства от различни производители ще позволи да се направи продукта точно начина, по който си го представяте . Технически иновации , внедрени в производство ще впечатли дори и най-взискателните клиенти . Пълен цикъл на производство и монтаж на работа е 7 до 10 работни дни.

Монтаж на блиндирани  и метални врати -80лвВ тази сума не влиза услугата къртене за подготовка на отвара за монтаж на вратата

Модели стандартни блиндирани врати-внос от Турция- Star Celi Kapl

Интериорни врати-Цени от 169лв

Метални врати-Цени от 219лв

Ако искате да научите повече за интериорни и блндирани врати заповядайте в  нашите магазини или се свържете с нас