Смърт в семейството на Златан Ибрахимович

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Смърт в семейството на Златан Ибрахимович

Смърт в семейството на Златан Ибрахимович 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Смърт в семейството на Златан Ибрахимович, футболистът няма да играе в следващия мач на ПСЖ

Смърт в семейството на Златан Ибрахимович прати незабавно звездата на ПСЖ в семейния дом в Швеция. От този свят прекалено рано си отиде един от двамата братя на Златан. Футболистът заедно със своята половинка и децата им са хванали първия полет за Малмьо, за да бъдат близо до роднините си в трудните моменти.

Тъжно… Златан ИБрахимович изгуби брат си, прибра се спешно в родния дом в Швеция

Младият мъж е имал тежко заболяване, макар да не се уточняват подробности. Той и Ибра имат още един брат, както и 3 сестри. Бащата на многолюдното семейство е швед от босненски произход, майката сръбкиня.

Ибрахимович със сигурност няма да играе в следващия мач на ПСЖ. Не се знае кога отново ще си дойде във Франция. От клуба отричат пътуването му до Швеция да е свързано по какъвто и да е начин с контузията, която получи в първия мач срещу Челси в Шампионската лига. Фенове в Малмьо забелязаха на стадиона в града Златан Ибрахимович в компанията на Рикард Дахан, физиотерапевт и негов приятел. Златан направи няколко обиколки и потренира, за да не загуби форма. Също така се видя с приятели, които му оказаха морална подкрепа.

Неговият ПСЖ пък надали ще усети липсата му във френския шампионат, тъй като има предостатъчна преднина пред втория Монако на Димитър Бербатов. Столичани имат тежко гостуване на Олимпик (Л) и въпреки че трудно ще измъкнат трите точки, надали ще профукат 13-те преднина, които имат пред Бербатов и компания. Монако пък гостува на средняка Рен.

Засада.бг препоръчва и: